2 premières op Amsterdam Fringe Festival

FringeDm2PRoA2

Op dit moment is het een erg spannende tijd. Komende week gaan er twee voorstellingen waar ik aan werk in première op het Amsterdam Fringe festival. Twee totaal verschillende voorstellingen die allebei spannend, nieuw en uitdagend zijn. Zeker de moeite waard om te gaan kijken.

De eerste is ‘OF DIT.’ van Lotte Middendorp en Sharon van Wageningen. Zij gaan sinds kort door het leven als ’De Lefgozers’. De voorstelling  is hun vuurdoop als makersduo. Van deze voorstelling doe ik de regie. Te zien op vrijdag 2 september om 20:30 uur, dinsdag 6 september om 21:00 uur, woensdag 7 september om 18:30 uur en vrijdag 9 september om 21.00 uur. Kaarten zijn hier te bestellen.

De tweede voorstelling is dansvoorstelling ‘Kontakzonen’ van de Duitse Choreografe Meli Kuhn. Een voorstelling over contact maken. Over de wens gezien te worden en de ander echt te zien. Hiervan doe ik de dramaturgie. Te zien op woensdag 7 september om 21:30 uur, donderdag 8 september om 19:00 uur, vrijdag 9 september om 21:30 uur en zaterdag 10 september om 19:00 uur. Kaarten zijn hier te bestellen.

Komt allen!!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *