Open Studio ‘Circles’ op Nederlandse Dansdagen

cecilia1

De repetities zijn inmiddels in volle gang. Komend weekend, kun je komen kijken naar een work-in-progress van de nieuwe voorstelling ‘Circles’ van Cecilia Moisio en Ineke Vandoorn.

Choreograaf en performer Cecilia Moisio zoekt in haar werk altijd de plek waar poëzie en realiteit elkaar ontmoeten. Haar werk is rauw, bruut en vraagt door de energieke en krachtige bewegingen het uiterste van haar dansers. In Circles zijn Moisio en zangeres Ineke Vandoorn letterlijk gevangen in een grote cirkelvormige ruimte. Het biedt een veilige plek voor spel, onschuld en onderzoek, maar leidt door zijn begrenzing ook tot kwetsbaarheden. Hoe gaan we om met kritiek? Zijn we een autonoom individu of alleen een weerspiegeling van de meningen van anderen? In deze open studio kom je erachter.

Aan deze voorstelling, die plaats zal vinden in het Bonnefantenmuseum in Maastricht, werk ik als dramaturg en coach. Het is op zaterdag 8 oktober om 13.30 uur en zondag 9 oktober om 14.00 uur. Als je in het bezit bent van een museum jaarkaart, is de entree gratis.

Tot dan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *