Première dansvoorstelling ‘Kontaktzonen’

Schermafbeelding 2016-07-22 om 20.57.25

Woensdag aanstaande is het zover. Dan gaat de dansvoorstelling ‘Kontakzonen’ in première op het Fringe Festival in Amsterdam. Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen op de site van het Fringe Festival.

Het in 2013 opgerichte DansSpelFilmensemble Meli Kuhn, combineert de disciplines van dans en film op vrije, speelse manier. Concreet wordt dit duidelijk in de werkwijze van het ensemble. Regisseuse en choreografe Meli Kuhn leidt de heterogene groep, bestaande uit dansers en acteurs met verschillende, uitgebreide ervaring, edoch niet in elkaars discipline, met een aanpak die gebaseerd is op dialoog.

‘Kontaktzonen’ (Contact Zones) is een danstheaterstuk wat op subtiele wijze de complexiteit van het in contact komen met jezelf en de ander verbeeldt. In deze voorstelling van Dansspelfilmensemble Meli Kuhn draait het om het spel tussen verlangen, illusie en realiteit. De performers tonen de onbeholpenheid en wanhoop van het zoeken naar contact. De wens gezien te worden en de ander echt te zien. Bij deze voorstelling doe ik de dramaturgie.

Zie jullie daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *