Eerste paar voorstellingen van ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’ uitverkocht

Nog iets meer dan een week te gaan en de voorstelling ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’ gaat in première. En nu al zijn meerdere voorstellingen uitverkocht. Dus als je zin hebt om te komen kijken: wees er snel bij!

Hoe ik talent voor het leven kreeg is een productie van WAT WE DOEN in samenwerking met ICK Amsterdam, George & Eran Producties, het Amsterdams Andalusisch Orkest en Theater de Meervaart. In deze voorstelling komen theater, muziek en dans samen,  gespeeld door een cast van acteurs, musici en tientallen statushouders. Zij nemen het publiek mee in de soms bizarre levens van de mensen die in het AZC wonen en werken en die soms hopeloos verstrikt raken in het systeem.

Vijf acteurs, vijf muzikanten en vijftig statushouders vertellen het indringende èn humoristische verhaal van Semmier Kariem, een jonge man die asiel aanvraagt in Nederland. Semmier droomt van een nieuw leven, maar het AZC wordt voor hem een bijna magisch dorp waar hij eindeloos wacht. 

De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rodaan Al Galidi. Al Galidi schetst in Hoe ik talent voor het leven kreeg op een rauwe en verrassend grappige manier een beeld van het asielbeleid en ook van de Nederlandse samenleving.

Voor en na de voorstelling kun je verder op verkenning in De Expeditie, het verdiepingsprogramma met kunst, film, debat, muziek, eten, workshops en meer. 

Voor tickets, klik hier.

Voor meer info over het project, klik hier.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *