‘Kontaktzonen’ op Fringe Amsterdam

Schermafbeelding 2016-07-22 om 20.57.25

Begin september is het zo ver, ‘Kontaktzonen’, de nieuwe voorstelling van de Duitse choreograaf Meli Kuhn is te zien op het Fringe festival in Amsterdam. Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 is deze voorstelling te zien.

Het in 2013 opgerichte DansSpelFilmensemble Meli Kuhn, combineert de disciplines van dans en film op vrije, speelse manier. Concreet wordt dit duidelijk in de werkwijze van het ensemble. Regisseuse en choreografe Meli Kuhn leidt de heterogene groep, bestaande uit dansers en acteurs met verschillende, uitgebreide ervaring, edoch niet in elkaars discipline, met een aanpak die gebaseerd is op dialoog.

‘Kontaktzonen’ (Contact Zones) is een danstheaterstuk wat op subtiele wijze de complexiteit van het in contact komen met jezelf en de ander verbeeldt. In deze voorstelling van Dansspelfilmensemble Meli Kuhn draait het om het spel tussen verlangen, illusie en realiteit. De performers tonen de onbeholpenheid en wanhoop van het zoeken naar contact. De wens gezien te worden en de ander echt te zien. Bij deze voorstelling doe ik de dramaturgie.

Kaarten voor de voorstelling zijn hier te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *