‘Utrecht en Ik’ op Showman’s Fair

Poster-SMF-1064x1500

Vanaf vrijdag 2 september tot en met zondag 11 september zal er op het Berlijnplein in Utrecht, bovenop de A2, een nieuw festival plaatsvinden: de Showman’s Fair. Er zullen theatervoorstellingen, muziek, dans en acts te zien zijn. Daarnaast kan er gegeten en gedronken worden. Zelf zal ik een aantal dagen daar te vinden zijn met het foto- en onderzoeksproject: Utrecht en Ik.

Het fotoproject ‘Utrecht en Ik’ is een project van Collectief UenIk. Het project toont de individuele verhalen en anekdotes die gezamenlijk het bonte verhaal van het hedendaagse Utrecht zijn. Deze verhalen vertellen ons over samenleven in de stad Utrecht.
Binnenkort komt de site van ‘Utrecht en Ik‘ online en zal ook bekend worden welke dagen ik daar op het terrein ben om mensen te fotograferen in te interviewen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *